mandag den 12. marts 2012

Lidt eksperimenter

Nu har jeg læst så meget om at forspire på køkkenrulle, så det skal jeg også prøve.

Har sat frø over af 3 slags salat, persille   og en enkelt chili mere: Cascabel, som er en relativt mild chili, der er let at tørre, og som smager dejligt i mexicansk-inspireret mad.


Og et par forårsindtryk fra drivhuset - jeg har taget bobleplasten af overvintringsdrivhuset i dag:




 Abrikostræet, som har overvintret i drivhuset, blomstrer, så jeg har leget bi i dag i mangel på den ægte vare:


 Der er gang i spinaten, der blev plantet ud sent i efteråret:


Og påskeliljer, som har stået i drivhuset:

2 kommentarer:

  1. Hvor er det skønt når det sådan myldrer frem ;o)

    Får du rigtige abrikoser på træet? - og hvor stort bliver mon sådan et?

    SvarSlet
  2. Ja, det er en herlig årstid :)

    Abrikostræet står i en 45 l potter og er ca. 1.8 m højt nu. Jeg regner med at holde det på et par m, så det er til at få ud og ind af drivhuset - og ja, jeg regner også med lækre frugter!

    SvarSlet